Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

U sklopu posete Vinariji Anđelić, imaćete priliku da se upoznate sa tehnologijom koja stoji iza proizvodnje naših vina. Naša vinarija se ponosi kombinovanjem tradicionalnih metoda izrade vina sa modernim tehnikama kako bismo stvorili izuzetna vina koja ističu jedinstvene karakteristike naših vinograda u Trebinju.

Tokom vaše posete, sticaćete uvid u pažljiv odabir grožđa iz naših vinograda i važnost praksi upravljanja vinogradom poput orezivanja i upravljanja krošnjom. Takođe ćete se upoznati sa umetnošću fermentacije i upotrebom naprednih inoksa od nerđajućeg čelika sa kontrolisanom temperaturom i hrastovih buradi kako bismo sačuvali suštinu grožđa.

Dodatno, otkrićete značaj starenja i sazrevanja u procesu izrade vina. Naša vinarija koristi kombinaciju tradicionalnog starenja u buradima i inovativnih metoda kako bi unapredila kompleksnost i razvila izvanredne arome i ukuse u našim vinima. Iskustvom tehnologije koja stoji iza naše proizvodnje vina iz prve ruke, stiči ćete dublje poštovanje prema veštini i strasti koja se ulaže u svaku bocu vina iz Vinarije Anđelić.